od Thor » ned 20. zář 2009 10:18:07
Dobrý den, když občas procházím okolo nějaké Škodovky, tak si marně lámu hlavu, kdo dělá takové neuvěřitelné hrůzy. Dosud jsem to příčital nějakému polskému výrobci ala Jelenia Gora. A hle, nalezl jsem to zde. Promiňte, ale plastovo-nerezové nebo plastovo-karbonové doplňky, směšný rádoby závodnický světla, chromy, falešný nasávání na kapotu, to fakt vypadá jako hodně levný šméčko :-o :-o .... S timhle přijet na tuning sraz, tak se tam každý soudný člověk musí po.rat smíchy. Už to jen doplnit potahem na sedačky s červeným čínským drakem a hliníkový koberečky, které vypadají spíše jako pečící miska do trouby a dojem je dokonalej :o)). Takže vzkaz pro výrobce: pořádný vkus do toho vývoje!!! Tohle je country (vesnickej) tuzing. Chromy, karbon ... to vyšlo z módy tak před minimálně 10 lety, to už si nedovolí dělat ani Korejci a že jim to vydrželo hodně dlouho, než jim to došlo. Pardon, fakt žádnej flame, jen negativní názor, tohle je skutečně pro vidláky (to není urážka, vidláci bydlej i v městech, to je styl myšlení). P. s. jedině jestli nechce výrobce vyplnit mezeru na trhu a uspokojit specifickou část zákazníků. V Německu, jsem s timhle snad žádnou Škodovku neviděl. Takhle vymóděný, jezděj jen u nás a dále na východ :-o. Pěkný den a více vkusu. p. p. s. A hlavně mi nechtějte tvrdit, že se Vám líbí co prodáváte. Uvěřim, jedině když sem hodíte fotku vlastního fára osazenýho nějakym tim zdejšim špekem .o)